22 април – Ден на Земята в ПУИ „Асен Киселинчев” гр.Долни Дъбник ПДФ Печат Е-мейл
Оценка на читателите: / 1
Слаба статияОтлична статия 
Новини - Последни новини

Оперативна програма "Развитие на човешките ресурси"

2007-2013г.

"Учим, творим, забавляваме се, опазваме природата заедно"

Схема за безвъзмездна финансова помощ BG051PO 001-4.2.03-0366

С трепет и вълнение учениците от школа „Млад природолюбител” с ръководител Наталия Маркова,. работеща по проект „Учим, творим, забавляваме се, опазваме природата заедно” финансиран по оперативна програма „Развитие на човешките ресурси” 2007-2013 г очакваха този ден.

В 10.05 часа във физкултурния салон на училището започна традиционното училищно тържество, послучай Денят на Земята. В подготовката на празника взеха участие всички ученици от школата. Те намериха и подбраха подходящи материали и снимки и с помощта на г-жа Надя Овчарова и г-жа Янка Ташкова направиха табла „Най-най-най” и „Знаете ли, че...”. Украсихме салона с предмети, изработени от отпадъчни материали. По инициатива на учениците и с помощта на г-жа Димитрина Комаревска ушихме дрехи и аксесоари от отпадъци за модното ревю, с което завърши празника. Г-жа Овчарова запозна учениците откога и защо се празнува този ден. Децата, разделени в три отбора участваха в

състезателни игри – изработваха предмети от отпадъчни материали, показаха как се изхвърля боклука разделно.

Гости на учениците от ПУИ „Асен Киселинчев” бяха ученици от НУИ „Панайот Пипков” – град Плевен. Заедно децата „облякоха с листа дървото на приятелството” и си обещаха тази среща между тях да не е последна.

Повече: снимки, видеоматериал.

 

 

 
ЦСОП "Леда Милева" гр. Долни Дъбник, Дизайн на www.csopdd.com - инж.Атанас Атанасов